Werkwijze

Bestaand ontwerp

Wil je een bestaand ontwerp bestellen, oftewel een kaartje uit de collectie? Vul dan het bestelformulier in en druk op de 'bestel'-knop. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie van mij en een digitale proefdruk. Zo kun je zien hoe het kaartje er uit ziet met je eigen tekst en eventuele aanpassingen.

Na akkoord op deze digitale proef ontvang je van mij de factuur per mail. Na betaling krijg je een papieren proefdruk van de kaart toegestuurd. Ook ontvang je alvast de enveloppen thuis.

Zodra jullie kindje er is sturen jullie mij de definitieve gegevens en worden de kaarten gedrukt en thuisgestuurd.

Maatwerk

Spreekt mijn stijl je aan, maar kun je net geen passend kaartje vinden? Dan is het ook mogelijk om een kaartje op maat te bestellen. Een maatwerk kaartje wordt volledig naar jullie wensen aangepast. Dat gaat als volgt in zijn werk:

1. Wat zijn jullie wensen?

Vul dan het bestelformulier in en druk op de 'bestel'-knop. Om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten op je wensen, is het voor mij handig als je zo veel mogelijk van de aanvullende vragen beantwoordt.

 

2. Ontwerpfase

Nadat ik een indruk heb gekregen van je wensen, neem ik contact op over de mogelijkheden die daarbij passen . Als we samen tot een mooi concept zijn gekomen, werk ik dat op de computer uit tot een mooi geheel, inclusief een lettertype dat goed bij het ontwerp past. In eerste instantie maak ik alleen de voorkant. Als je hier helemaal tevreden over bent, maak ik de bijpassende binnen- en/of achterkant.

 

3. Aanpassen en bestellen

Zodra de hele kaart klaar is, stuur ik je een digitale proef via de e-mail. Op deze proef geef je je reactie. Ik verwerk eventuele opmerkingen in het ontwerp en stuur een nieuwe digitale proef (twee aanpassingsrondes zijn inbegrepen in de prijs). Is de kaart helemaal in orde? Dan is het tijd om de bestelling te gaan plaatsen bij de drukker. Je ontvangt van mij de factuur per e-mail.

 

4. Proefdruk

Na betaling van de bestelling volgt er eerst een gratis proefexemplaar dat je per post ontvangt. Ook de enveloppen kunnen (gratis) vooraf verstuurd worden. Als de proefdruk naar je zin is, is het wachten op de geboorte! Zodra je kindje er is sturen je mij de definitieve gegevens en worden de kaarten gedrukt en thuisgestuurd.

 

De totale ontwerpfase duurt meestal een aantal weken. Is er haast bij? Vraag me naar de mogelijkheden!

Ben je niet op zoek naar een geboortekaartje, maar wil je een ander persoonlijk ontwerp laten maken? Bijvoorbeeld een uitnodiging, trouwkaart of illustratie voor de kinderkamer?

Mail me voor een vrijblijvende prijsopgave!