Prijzen

 

Bestel je een kaartje van Studio Voorpret, dan betaal je één totaalprijs. Dat wil zeggen dat naast de kaartjes ook de enveloppen en verzending binnen Nederland zijn inbegrepen (voor verzending naar België geldt een meerprijs van €5,-). Lekker overzichtelijk dus! De enveloppen worden bovendien gratis eerder toegezonden, zodat die alvast geschreven kunnen worden.

Zie onderstaande tabel voor een prijzenoverzicht (prijzen zijn in euro's en per 1 januari 2021).

 

* Formaten: vierkant (13,5 x 13,5 cm), staand of liggend (10,5 x 14,8 cm)

 

De kaart wordt gedrukt op mooi stevig 300 grams papierkarton en komt met bijpassende witte enveloppen.

 

Ontwerp aanpassen?

Heb je een kaartje gezien dat je aanspreekt, maar wil je wat kleine aanpassingen doen (bv. details weglaten of verplaatsen)? Dat is uiteraard mogelijk, tegen een meerprijs van 25 euro. Wil je meer aan laten passen, dan mail ik je een prijsopgave vooraf. Een andere optie is een maatwerk kaartje laten ontwerpen, zie onder.

​​Of liever een kaartje op maat?

Ook wanneer je door Studio Voorpret een kaart laat ontwerpen, betaal je één prijs voor het hele 'pakket', dat wil zeggen inclusief twee aanpassingsrondes, mailcontacten, drukwerk, enveloppen en verzending.

Zie onderstaande tabel voor een prijzenoverzicht (prijzen zijn in euro's en per 1 januari 2021).

* Formaten: vierkant (13,5 x 13,5 cm), staand of liggend (10,5 x 14,8 cm)

De kaart wordt standaard gedrukt op mooi stevig 300 grams papierkarton en komt met bijpassende witte enveloppen. Op deze papiersoort komen ontwerpen met veel details mooi uit.

 

Maar uiteraard is een andere papier- of envelopsoort ook mogelijk, want ook hierbij levert Studio Voorpret maatwerk! Zo kan het bij een eenvoudig ontwerp mooi zijn om papier met structuur te gebruiken. Of denk eens aan een bijzondere envelop als 'kers op de taart', zoals gekleurde of transparante enveloppen of een envelop van kraftpapier.

Voor afwijkende papier- of envelopsoorten en formaten geldt een meerprijs. Informeer gerust even naar de mogelijkheden en prijzen! 

Weet je nog niet of jullie een jongetje of meisje krijgen? Tegen een meerprijs van 25 euro maak ik twee versies van de kaart in passende kleuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een neutraal kleurenpalet te kiezen.

Goed om te weten: eenmaal gemaakte ontwerpen neem ik doorgaans op in mijn collectie op de website en zijn dan ook voor andere kindjes te bestellen. Persoonlijke details, zoals een eigen huisdier, vervoermiddel of huis, worden daarbij meestal weggelaten.