Nel en Casper houden van bergen en wilde natuur. Ze hebben samen een lange backpackreis gemaakt door Zuid-Amerika. Vooral de hoogvlakte in Chili en Bolivia heeft veel indruk op hen gemaakt, dus dat landschap wilden zij graag verwerkt hebben in hun geboortekaartje. Nel en Casper gaven aan dat het helemaal leuk zou zijn als hun oranje tentje ook mocht terugkomen op de kaart, als symbool voor de avonturen die ze daar beleefd hebben. En lama's mochten zeker ook niet ontbreken! 

Om mij een beetje te helpen stuurden ze een aantal foto's mee van hun mooie reis. Nou ben ik toevallig ook op die plek geweest (waar ik overigens ook als een blok voor de wollige lama's viel) dus ik kon mij heel goed voorstellen dat Nel en Casper gek op dit landschap zijn.

Naast het kaartje bestelden Nel en Casper ook stickers voor de doopsuikers en een mooie vergroting van het ontwerp. 

Nel en Casper: "Het geboortekaartje voor onze dochter Noor door Femke laten ontwerpen was een zaligheid. Ze is aan de slag gegaan met enkele ideetjes van ons en maakte er onmiddellijk een prachtig kaartje mee dat helemaal aansloot bij wat we wilden. Ook kleine aanpassingen gingen super vlot. Ze reageert altijd enorm snel, kortom - een hele zorg minder tijdens de baby-voorbereidingen! Ondertussen is het kaartje wijd verspreid over onze families en vrienden. Als kers op de taart zijn de vele enthousiaste reacties heel erg leuk! Wij vinden het zelf elke dag nog mooier dan voordien. Kortom: we zijn echt super tevreden! We raden haar werk dan ook écht aan. 

Veel groetjes, Nel, Casper"