Ralf en Ilona hadden al een zoontje van 3, Bent, die dol is op dieren. Leeuwen, gorilla's, tijgers, gnoes, bizons, neushoorns en dino's zijn favoriet. Zijn ouders wilden graag één van zijn lievelingsdieren in het kaartje van hun tweede zoontje verwerken. Ze waren op zoek naar een creatief en niet te standaard kaartje, met lichte kleuren in een zomerse sfeer. Op de website van Studio Voorpret hadden Ralf en Ilona het kaartje gezien van 'Morris', met indianenthema, en dat sloot goed aan bij hun wensen. Met de basis van dit kaartje als uitgangspunt, en allerlei persoonlijke elementen en aanpassingen, is zo het kaartje van Marcus ontstaan!

Uit de lievelingsdieren van grote broer Bent heb ik de bizon gekozen, aangezien die goed in het thema past. Kleine Marcus ligt lekker te slapen op de rug van de bizon. En grote broer Bent zit luid trommelend voorop, want papa Ralf is muzikant en ook Bent is dol op trommels, drums en trompetten. Speciaal voor hun vrienden is op de achterkant van de kaart een toekan verwerkt. Een grapje binnen de vriendengroep van Ralf en Ilona...

 

Ralf en Ilona: "De keuze voor de bizon is perfect. We vinden de gebruikte kleuren supermooi. Het kaartje is echt fantastisch geworden, heel leuk!"

Voor op het kamertje van Marcus bestelden Ralf en Ilona ook een vergroting van het geboortekaartje op A3-formaat.