Bernadette en Rogier verwachtten meisjes-tweeling, maar wilden beslist geen roze meisjeskaart! Een vleugje roze mocht er wel in zitten, maar verder graag vooral turquoise en blauw, zo gaven ze aan.

 

Rogier is een geboren Amsterdammer en aangezien het stel vlakbij het Westerpark woont en daar goede herinneringen aan heeft, kozen ze dit park als scene voor hun geboortekaartje. Hun wens was om een aantal stadsdieren in het ontwerp te verwerken. Bernadette en Rogier zijn gek op dieren, vooral hun eigen zwart-witte kat. Ze stuurden me een aantal foto's zodat ik Jack zo natuurgetrouw mogelijk kon namaken. Als hoofddieren kozen ze voor vosjes. Ook konijnen, duiven en een reiger passen goed in dit stadse 'wildlife' plaatje. Bernadette en Rogier gaven aan het leuk te vinden als er iets zou gebeuren tussen de voor- en binnenzijde van de kaart. Tenslotte wilde Bernadette graag blauwe druifjes op de kaart, omdat dat haar geboortebloemen zijn.

Om het helemaal af te maken ontwierp ik een bijpassende sluitzegel voor de envelop.

Bernadette en Rogier: "We werden helemaal blij van het kaartje. Echt lief die vosjes samen en Jack in de boom is ook mooi gelukt. De verandering in de tekening vonden we grappig. We hebben heel veel positieve reacties hebben gekregen op het kaartje, sprookjesachtig vonden mensen het en heel bijzonder en echt eens een heel ander kaartje."