geboortekaartje-hugo-voorkant.png

Bernadette en Maurits zijn gek op reizen en dan in het bijzonder door zuidelijk Afrika. Ze wilden dan ook graag een kaartje met safari thema. Daarbij dachten ze aan een groepje dieren rondom een waterhole (symbool voor hun gezin), waarvan in ieder geval  één neushoorn. Die stond namelijk op het geboortekaartje van grote broer Joris. En omdat Hugo een giraf als knuffel zou krijgen, hadden ze ook voorkeur voor giraffen. Verder vonden ze het leuk als er een gezin bij hun auto van een afstandje naar de dieren zou staan te kijken, zoals ze zelf ook vaak hebben gestaan. 

 

Bernadette vond het belangrijk dat er veel te zien zou zijn op het kaartje, zodat je blijft kijken en er steeds iets nieuws opvalt. En liefst een doorlopend verhaal tussen buiten- en binnenkant, in warme, typisch Afrikaanse kleuren. Je ziet het ontwerp hier helemaal opengeklapt, waardoor goed te zien is dat voor- en achterkant één illustratie vormen. 

Bernadette en Maurits: "We vinden het kaartje prachtig geworden, het overtreft onze verwachtingen! We krijgen er ook ontzettend veel positieve reacties op, heel erg leuk!"

geboortekaartje-hugo-binnenkant.png